İkinci Döneme Hazırlık

İkinci Döneme Hazırlık Okulumuz yarı yıl tatilinde tüm bölümleriyle baştan başa yıkanıp temizlenmiştir. Tüm derslik ve idari bölümler, koridorlar, spor salonları ve okul bahçesi temizliği tamamlanmıştır. Temiz ve sağlıklı ortamlar, ikinci döneme tüm öğrencilerimizi bekliyor. Yarıyıl tatili süresince okulun temizlenmesine emek harcayan okulumuz hizmetlilerine teşekkür ederiz. Okulumuz yarı yıl tatilinde tüm bölümleriyle baştan başa yıkanıp temizlenmiştir. Tüm derslik ve idari bölümler, koridorlar, spor salonları ve okul bahçesi temizliği tamamlanmıştır. Temiz ve sağlıklı ortamlar, ikinci döneme tüm öğrencilerimizi bekliyor. Yarıyıl tatili süresince okulun temizlenmesine emek harcayan okulumuz hizmetlilerine teşekkür ederiz.
Yayın: 09.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2023 23:16 - Görüntülenme: 69