Sene Ortası Öğretmenler Kurulu

Okulumuz Sene Ortası Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü Hasan SÜPÇIN Başkanlığında Konferans Salonunda saat 15:00 te başladı ve saat 16:30'da son buldu Entemel gündem maddesi tüm yurdu etkileyen deprem oldu. Depremin olumsuz sonuçlarının el ele ve gönul gönüle verilerek aşilacağı üzerinde temenni de bulunuldu. Depremzedeler için yardımların hiç hız kesmeden devam edeceği ve konuda okul olarakta her zaman hazır olduğumuz yinelendi. Depremzedelere yapılan yardimlarda emek harcayan tüm öğretmenlerimize teşekkür edildi. Başaksehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mutlu Eğitim Babür Dergisi ve Öğretmen Akademileri üzerinde duruldu. 10 Mart okul müdürümüz rahmetli İbrahim Mutlu vefatının seneyi devriyesinde program yapılması ve hazırlıklara başlanması karara bağlandı Fiziksel Etkinlikler ve Geleneksel Çocuk Oyunlarına hazırlanmaya okulumuzun çok elverişli olduğu hazırlıkların sürekliliğinin önemi üzerinde duruldu. İkinci dönem yapılacak olan zümre toplantıları ve veli toplantılarının günleri oy çokluğu ile belirlendi. Yarışmalara (Resim Şiir..) katılımın çocuklar için çok yararlı olduğu tekrar edildi. Mart ayında yapılması planlanan teftiş için okulumuzun her yönde hazır olduğu belirlendi. Sosyal kültürel faaliyetleri ile geziler üzerinde konuşuldu. Öğrencilerimizin guvenliği ve sağlıği gereği nöbet tutarken daha dikkatli olunması istendi. Depremde vefat edenlere Allah'tan rahmetle kalanlara da baş sağlığı dileğiyle toplantı sona erdi.

Yayın: 25.02.2023 - Güncelleme: 25.02.2023 19:31 - Görüntülenme: 76