İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu

Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu

Ziya Gökalp Mah. Seyit Onbaşı Cad. No 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak, bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi,mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir..
Öğretim Şekli :İkili
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Okulumuz Başakşehir sınırları içerisindedir. Okulumuza; - 98(Başakşehir-Bakırköy), - 89C(Başakşehir-Taksim), - 72ZB(Başakşehir-Zeytinburnu) otobüsleriyle gelinebilir. - Avcılar´dan 76O(Avcılar-Otogar) otosüne binilip İkitelli İETT garajı durağından bu otobüslere aktarma yapılabilir. - Ayrıca Sefaköy-Başakşehir dolmuşları, Köyiçi-Halkalı dolmuşları, Bakırköy-Başakşehir dolmuşları da okula ulaşım için kullanılabilir. -Ziya Gökalp Metro Durağının Bitişiğindedir
İkitelli sanayi bölgesinde bulunmaktadır.
İlçeye uzaklık 3900 m İle uzaklık 16000 m
Sportif Etkinlikler
Okulumuz 2016 yılında gençlik ve spor il müdürlüğünün düzenlemiş olduğu oyun ve fiziki etkinlikler yarışmalarında 3.sınıflar kategorisinde İstanbul İl Birincisi Olmuştur.
Proje Çalışmaları
Beslenme Dostu Projesi,Beyaz Bayrak Projesi ve Atık Pil Toplama Projesinde 1.cilik