Ock

Yarın okul olarak Küçükçekmece Arena Park Site Sinemalarına gidiyoruz. TRT Çocuk TV´de yayınlanan Rafadan Tayfa Dehliz´in Maceraları filmini izleyeceğiz. Sinema gelecek öğrencilerimiz saat 09.10´da okul bahçesinde olsunlar. 09.30 araçlarımız hareket edecek. Sinema dönüşü derslere devam edilecektir. Tüm velilerimize duyrulur

Ock

31.12.2018 tarihinde okullara gelen resmi üst yazıyla Bilim Sanat Merkezi Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Takvimi değişmiştir. Takvim aşağıda yayınlanmıştır Bilsem taramalarına girecek olan 126 öğrencimizin valisine duyrulur...

Ock

Okulumuzun Olimpik Kapalı Spor Salonuna Skorboard Saniye Gösterici ve Masa Hakem Skorboardları takıldı. Böylece salonumuz tüm müsabakalara hazır hale getirildi. Salonumuzda nice güzel sportif faaliyetler olması dileğiyle..

Ara

Okul Müdürümüz Serkan Özer İSG kapsamında Yangın Eğitim Kurşuna katılmıştır. Çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimine ve  Zeytinburnu İtfaiyesine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun asansörü kullanıma geçiyor. Asansörümüzün bundan böyle her düzenli ve periyodik olarak bakım ve kontrolleri olacak. Okulumuzun işaretimizden Mansur ÇELEBİ  ve okul yardımcı personellerinden Zübeyde YETER ve Zübeyde GÜLEŞ asansörün kullanımı ve acil durumlarla ilgili eğitim aldılar. Asansörümüz hayırlı olsun.

Ekm

Başakşehir Ziya Gökalp Mahalle Muhtarımız İhsan KOLUŞ okulumuza ziyaret bulundular. Kendileriyle yeni okulumuz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı mahalle muhtarımız Ihsan Beye teşekkür ediyoruz