Başakşehir 1.liği ve Başakşehir 2.liği

Bir Değil Üç Ödül İstabul 3.lüğü Başakşehir 1.liği ve Başakşehir 2.liği Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Toki Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından gerçekleştiren 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü programında iki öğrencimiz ödül almıştır. İstanbul 3.sü ve Başakşehir 1.si olan öğrencimiz Muhammet Emir GÖRGÜLÜ (3D) ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmat DOĞAN'dan, Basaksehir İlçe 2.si olan öğrencimiz İnci Yağmur ÜÇER de ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Sadık AKYOL dan aldı. Programa Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet ÇOŞKUN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürümüz Hasan SÜPÇIN, öğretmenlerimiz Büşra ÖZDEN ve Ayşe DEMİRAL ve öğrenci velilerimiz katıldı. Öğrencilerimizi, velilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz..
Yayın: 02.02.2023 - Güncelleme: 02.02.2023 23:57 - Görüntülenme: 103