İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu

1-I Uzaktan Eğitim Etkinlikeri

Bugün 30 Nisan
1-I sınıfımız uzaktan eğitime devame devam ediyorlar..
Aferin Çocuklar..
Teşekkür ederiz Kevser Hanım

Nis

Kut'ül Amare, Osmanlı Ordusunun Bağdat'ın güneyinde yer alan Kut bölgesinde İngilizler ile destansı mücadelesini ifade etmektedir. İşte Osmanlı sebatının İngiliz inadını kırdığı birinci zaferi Çanakkale'de, ikinci destansı zaferi ise burada görüyoruz.

Ecdadımızın böylesine zor ve imkansızlıklar içerisinde başardığı Kut'ül Amare Zaferi'nin 104. yıl dönümünde kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Tarihe ve tarife sığmayan bir milletin evlatları olarak şanlı geçmişimizden güç alarak inancımızla ve kararlığımızla çalışmaya gayret edeceğiz

3975/ 23 Nisan' dan Kareler

2D Sınıfımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramından kalan birkaç güzel resim
Öğrencilerimize velilerimize ve Halime öğretmenimize teşekkür ederiz

3979/MYG Şimdi

Baharın Bahçemizdeki en doğal hali

3981/ Ünlü Ressamlar ve Çocuklar

2-B'nin Dünyaca Ünlü Tablolardaki Karakterleri Canlandırma etkinliği ️
Sanata ve sanatçıya gösterdikleri ilgi için Özlem Hanım'a ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.
Katkı sağlayan Özlem Hanım'ın kız kardeşine de teşekkür ederiz

Çocukların Ramazanı
4-H Ecrin AKBAŞ

Öğrencimiz Ecrin, Ramazan ayını odasını süsleyerek karşıladı. Aferin Sana Ecrin.

Bir Kavanoz Bin Şükür
1L sınıfı Ramazan Etkinliği

Etkinliğe ilişkin Sümeyye Hanım:
Bir kavanoz süslenir üzerine şükür kavanozu yazılır. Şükür etmemiz gereken olaylar yazılır ve kavanoza atılır gün sonunda ya da haftanın sonunda açılıp okunur.Bu etkinlikle şükretmemiz gereken ne kadar çok nimete sahip olduğumuzu görmüş olacağız. Doyumsuzluğun, şükürsüzlüğün arttığı şu günlerde şükretmeyi öğrenmek ve Ramazan ruhunu sindirmek maksadıyla yapılmış bir etkinliktir.
Çok teşekkür ederiz.

2B 100.Yıl Albümü

2B sınıfımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını çok coşkulu kutladı. İste kutlamalardan 3 kolaj 27 adet fotoğraf..
Özlem ÇITLAK öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

MYG Evlerde Sabır Va

Sivil Savunma Günü
1-B sınıfımız Öğretmenleri Aylin Hanım öncülüğünde önce Sivil Savunmayı konuştular sonra çizdiler.. Sınıf Panosunu da günün anlam ve önemine uygun dizayn ettiler..
Aylin KURU öğretmenimize ve 1-B sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.
Müh En Güzel Okul Benim Okulum

"Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu,budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galib et,bu son ordusudur İslâm'ın.."

Allahım..! şehidlerimize rahmetinle muamele eyle..Onları cennetinle cemâlinle müşerref eyle..
Yüreği yanan yakınlarına ve milletimize sabırlar ver

Aynı Haber Üç Yerde..
Okul Yayın ekibimiz Hergün okulumuzun eğitsel değer taşıyan 10 etkinlik haberini FACEBOOK INTAGRAM ve İNTERNET sitesinde toplamda 30 kez yayınlamaktadır.
Size sadece bir tık kalıyor..
MYG Etkin Okul Etkili .............?

MYG'de İngilizce Bir Başkadır..
Ingilizce sınıfımızın yeni köşesi; Araçlar köşemiz
Teşekkürler ve Tebrikler Bilge Hocam
MYG Etkin Okul Etkili Öğretmen

Kağıthane Kağıt Yapım Atölyesindeydik
Okulumuz 4-F ve 4-H sınıfları Kağıthe ilçesi Kağıt Yapım Atölyesine gezi düzenleyerek uygarlığın en önemli buluşu kağıdın yapımı çok yakından görme fırsatı yakaladılar..
Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Onlara refakat eden Esra KARACAN işe Nuray Erhan KİRHEN öğretmenlerimize teşekkür ederiz
MYG Etkin Okul Etkili Çocuklar

Tebrikler Anasınıfı D öğrencileri
Bugün desimizi Sağlık calışanlarına ayırdılk. Ambulansı ve doktorluk mesleğini tanıdık. üç boyutlu doktor yaptık.
Hatice ÇALIK öğretmenimize teşekkür ederiz
MYG Etkin Okul Etkili Ögrenci

Tebrikler 2-B sınıfı öğrencileri
Öğrencilerimiz 28 Şubat Sivil Savunma Günü ile 1-7 Mart Deprem Haftasına yönelik çok renkli bir çalışma yaptılar..