Bir Beş Beş
Bugün polis arabası yaptık. Polis arabasi yaparken 155 hattını öğrendik ve mesleklere giriş yaptık..
Tebrikler Anasınıfı B şubesi öğrencileri
Teşekkürler Hatice USTA ERGİNOĞLU Hanım

Sinema Günümüz
Bugün Arenapark Site Sinemalarında koltuklarımıza kurulduk. Elde Mısır Gözde Kral Şakir vardı.
Çocuklarımızın heyecan ve keyifli izledikleri sinemaya katılım yüksekti.
Katılım sağlayarak okul dışı kültürel etkinliklere önem veren öğrencilerimize imkanı sağlayan öğrenci velilerimize ve rehberlik eden okul yöneticilerimize ile öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ceylin ve İkra Sahnede
4-D sınıfı öğrencilerimiz Ceylin ve İkra'nın ezbere okudukları Nat-ı Şerif ve üstün sahne performanslarıyla duygulu anlar yaşattılar
Tebrikler Ceylin
Tebrikler İkra
Tebrikler Filiz Öğretmenim.

Peygamberin Gülleri
Anasınıfı C şubesi öğrencilerimizin "Peygamberler" gösterisi büyük alkış aldı.
Tebrikler C şubesi öğrencileri
Tebrikler Semiha Öğretmenim

Bilsem Toplantıları..
2019-2020 Yılı Bilsem Tanılama Takvimi Açıklandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okul idarecilerine yapılan toplantılardan sonra öğretmenlerimizle işleyiş hakkında toplantı yaptık. Toplantıları Rehber Öğretmenlerimiz Gizem AKINSEL ve Meryem AKCA yürüttü. Toplantılara okulumuz 1 2 ve 3.sınıf öğretmenleri katıldı. Öğretmenlerimizde Cumartesi günü yapılan toplantılarla velilerimizi bilgilendirdiler.

Yurdakul Ailesine teşekkürler..
Kıymetli velilerimiz Süleyman Yurdakul ve Eşleri Gülşah Yurdakul 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzun tüm öğretmenlerine hediye takdim ettiler.. Öğretmenlerimiz adına Yurdakul Ailesine teşekkürlerimizi sunarız..
Allah razı olsun..

Hava Maddedir..
Anasınıfı B şubesi öğrencileri Havanın varlığını yaptıkları deneylerle gözlemleme fırsatı yakaladılar..
Deneysel çalışmalar öğretim daha keyifli

Çek Oku
Kangurulu Okuma
Veli Materyal Paylaşımı
1-D sınıfı öğrencimiz Hümeyra KAYACAN'ın değerli velisi İpek KAYACAN Hanım tasarlayıp geliştirdiği CEK-OKU materyali büyük bir heyecan yaşattı.
Çek-Oku materyali bir KANGURU aynı zamanda. Kangurunun cebinde bulunan Okuma Fişlerini öğrencilerimiz çekiyor okuyor ve mutlu oluyor.
Tasarımı ve paylaşımlarından dolayı öğrencimiz Hümeyra KAYACAN'a velimiz İpek KAYACAN'a ve Sınıf Öğretmenimiz Aytül TÜRE ye teşekkür ediyoruz.
MYG Okul Veli Paylaşımları
MYG Eğitimde Özgün Örnekler

Kara Gün Dostu
Anasınıfı D Şubesinde 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftasını türlü etkinliklerle kutlandı. Çalışmalarından ANASINIFI ÖĞRETMENLERİMİZE teşekkür ediyoruz.
MYG Kızılay Dostları
MYG İstanbul'un Eğitimde Yükselen

Güvenlik Olmazsa Olmaz.
Okulumuzun 50 derslik kapısına taktırdığımız Emniyet Kilitlerinin güvenli kullanımı için uyarı yazıları yapıştırdık.
Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlık ve Güvenliği bizim olmazsa olmazımızdır.
Herkese güvenli bir yaşam dileriz.
MYG İş Güvenliği Uygulamaları
MYG Güvenlik İhtiyaçtır.

Anne Abla Kardeş..
Veli Katılımlı Deneyim Paylaşımınız 5.'de misafirlerimiz Anasınıfı C şubesi öğrencimiz Muhammet Furkan TUNCAY'ın ablası Kübra Hanım ve annesi Aysel Hanım oldular..
Ailece okulumuza gelen velilerimiz Çocuklarımızla birlikte AİLE KAVRAMLİ bir Etkinlik düzenlediler..
Aile olarak gelip Aile kavramının ne denli önemli olduğunu yaşayaşarak ve uygulayarak göstermiş oldular.
Etkinlikleri için öğrencimiz Muhammet Furkan TUNCAY'a öğrencimizin ablası Kübra TUNCAY'a öğrencimizin annesi Aysel TUNCAY'a ve dersleri anlamlı hale getiren öğretmenimiz Semiha KORKMAZ'a teşekkür ediyoruz.
MYG Aile Katılım Uygulamaları
MYG Aile Toplumun Temelidir
MYG İstanbul'un Eğitimde Yükselen Değeri

İSTANBUL'UN KURTULUŞU (6 EKİM 1923)

İstanbul'un 5 yıl süren işgali, Türk Ordusu'nun 6 Ekim 1923 günü coşkun bir bayram havası içinde, sevinç gözyaşları arasında ve çiçek yağmuru altında kente girmesiyle sona erdi.
Kurtuluşun 96.yılı kutlu olsun.

Tüm öğretmenlere saygılarımızı sunarız..
İyi ki varsın öğretmenim..

Bugün 4 Ekim
Onlar bize Allah'tan emanet..
Hayvanları Koruma Günü Kutlu Olsun.
Panomuzu hazırlayan komisyon üyesi öğretmenlerimize teşekkür ederiz (Elif TOPÇU Canan AŞIK ve Kalble KARATAŞ)
Başakşehir'in Eğitimde Yükselen Değeri MYGİO

Sarı Sonbahar..
Anasınıfı A şubesi Sarı Rengi tanıyor..